Information

Kivo – din självklara partner inom tekniska frågor

Kivo AB är ett konsultföretag med specialistkompetens inom el/elektronik, programvaruutveckling mekanik och projektledning. Vi erbjuder även tjänster inom elkonstruktion, hydraulikkonstruktion samt testning och testledning. Vi kan erbjuda produktutveckling, där alla våra discipliner ingår.

Kännetecknande för Kivo är drivna och kunniga medarbetare som levererar resultat.

Du som uppdragsgivare kan alltid känna dig trygg i förvissningen om att vi utvecklar, utför och levererar det som önskas.

Oavsett uppdrag är det vår intention att vara en strategisk kompetenspartner som arbetar med ett långsiktigt fokus.

Ett företag med framtidsvisioner

Kivo AB grundades år 2013 av Andreas Byström och Jan Peman. Företaget har sitt säte i Örnsköldsvik (Övik). Där har du också förklaringen till vårt företagsnamn – läs Kivo baklänges så förstår du…

Vi sysselsätter idag 7 personer, som arbetar med utveckling som främsta drivkraft. Vi förädlar och förbättrar redan existerande produkter, men producerar även eget material.

Utveckling handlar också om tillväxt och expansion som företag. Genom vår kompetens och professionalitet vill vi hjälpa våra uppdragsgivare att växa. På så sätt ökar nämligen också Kivos egen växtkraft och inspiration.

Alltid fokus på hög kvalitet

Våra kunder är företag med höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Bland uppdragsgivarna finns några av världens mest elektronik- och teknikkrävande företag, till exempel BAE Systems och MacGregor Cranes.

Hög kompetens

Långsiktighet, kvalitet och engagemang. Saker som är a och o i vårt arbete. Basen är dock det tekniska kunnandet.

Kunden i blickfånget

Kivo AB arbetar alltid med fokus för kundens bästa. Våra tjänster ska vara innovativa, unika och skapa mervärden för uppdragsgivaren.

Tycker du det här verkar intressant? Behöver du en teknikkonsult? Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss! Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken Kontakt. Vi hörs!